З Днем науки!!!

Вельмишановні колеги та студенти! Щиро вітаємо з Днем науки!

Цей рік для кафедри природничих наук з методиками навчання почався дуже успішно в науковій діяльності. Ми маємо нового кандидата біологічних наук - Денисюк Наталію Василівну, переможців конкурсу наукових студентських робіт - Якимчук Оксану Сергіївну з методики навчання біології (науковий керівник - проф. Грицай Н.Б.) та Пономаренка Вадима Юрійовича з біології (науковий керівник - проф. Мельник В.Й.).

Кафедра стала співорганізатором двох наукових конференцій: 

- ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції  «Підготовка майбутніх учителів фізики, хімії, біології та природничих наук в контексті вимог Нової української школи», яка присвячена 150-річчю з дня народження Володимира Гнатюка (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка);

- Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку методики навчання біології, екології та основ здоров’я людини» (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького).

Бажаємо, щоб наукова діяльність приносила радість і задоволення! Хай завжди вистачає часу, сил і наснаги реалізувати всі свої задуми! 
Творчих успіхів і щастя!