Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку природничо-математичних наук та методик їх викладання

Кафедра природничих наук з методиками навчання психолого-природничого факультету Рівненського державного гуманітарного університету виступила співорганізатором І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку природничо-математичних наук та методик їх викладання».

Пленарне засідання відбулося 20 жовтня 2022 року на факультеті природничої і фізико-математичної освіти Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка в дистанційному форматі.

До заходу долучилися заклади і установи з багатьох міст України – Київ, Харків, Рівне, Полтава, Суми, Луцьк, Дрогобич, Шостка, Лебедин, Новгород-Сіверський, Конотоп. Учасниками конференції стали понад 120 учасників, з яких 80 осіб взяли участь у роботі пленарного засідання. Серед них – здобувачі вищої освіти психолого-природничого факультету РДГУ.

Конференція згуртувала науковців та студентів, які досліджують проблеми природничої освіти і науки, дала змогу висловити свої оригінальні ідеї та знайти однодумців у спільних проєктах.

Співпраця з Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка триває.