Практичні заняття на робочому місці вчителя

До підготовки здобувачів за освітньою програмою "Середня освіта (Природничі науки)" активно залучаються вчителі-практики. У травні було проведено практичні заняття з дисципліни "Методика навчання природничих наук у старшій школі" безпосередньо на робочому місці вчителя - в закладах загальної середньої освіти, де викладають інтегрований курс "Природничі науки".

24 травня 2021 р. майбутні вчителі природничих наук, фізики, хімії, біології разом із доц. Денисюк Н.В. побували у Рівненській  спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 15 на відкритому уроці в 10-Б класі з теми "Формування фізико-географічних уявлень, ідей, теорій, методів в контексті історії розвитку природознавства", який проводив учитель Галатюк Юрій Михайлович за технологією «перевернуте навчання» відповідно до програми "Природничі науки" авторського колективу під керівництвом Ільченко В.Р. 

27 травня 2021 р. здобувачі мали можливість відвідати відкритий урок учительки Моторко Віри Адамівна у Рівненській гуманітарній гімназії з теми "Докази еволюції" (10 клас) за програмою "Природничі науки" авторського колективу під керівництвом Засєкіної Т. М.