Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту

10-11 листопада 2021 року на базі Навчально-наукового інституту охорони здоров’я Національного університету водного господарства і природокористування відбулася Перша міжнародна наукова конференція «Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту».

Учасники конференції проф. Грицай Н.Б. та Мельник В.Й. упродовж двох днів мали можливість почути цікаві доповіді поважних учених з України, Польщі, Вірменії, Білорусі (всього в конференції взяли участь понад 170 учасників з різних країн), а також побувати на цікавих майстер-класах з масажу «Ток сен», «Стрейтчинг», китайського масажу Гуа ша, китайського лімфодренажного моделюючого масажу обличчя та ін.

Зокрема, завідувачка кафедри проф. Грицай Н.Б. виступила з доповіддю «Формування професійної культури майбутніх фахівців з фізичної терапії та ерготерапії у закладах вищої освіти»,

Щиро дякуємо організаторам конференції за такий солідний науковий захід, за запрошення та плідну співпрацю!

Ще одним дуже приємним бонусом цієї конференції було те, що кращих 42 статті опубліковано в міжнародному журналі, який входить до наукометричної бази SCOPUS.