Методичне об’єднання викладачів біології, хімії та екології закладів фахової передвищої освіти Рівненської області

27 жовтня 2021 року на базі Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ відбулося онлайн-засідання обласного методичного об’єднання викладачів біології, хімії та екології закладів фахової передвищої освіти Рівненської області з теми «Формування ключових компетентностей при викладанні хімії, біології та екології у підготовці майбутніх фахівців». 

З вітальними словами до учасників звернулися директор Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ Петро ГОРКУНЕНКО та декан психолого-природничого факультету РДГУ Віталій ПАВЕЛКІВ. 

Розпочала програму засідання завідувачка кафедри природничих наук з методиками навчання Наталія ГРИЦАЙ, яка виступила з доповіддю "Стан і перспективи розвитку природничої освіти в Україні" і закликала колег до активної співпраці з кафедрою щодо вирішення актуальних проблем методики навчання природничих наук в закладах загальної середньої, передвищої та вищої освіти.

42 учасники засідання мали неабияку нагоду ознайомитись із досвідом колег і висловити свої погляди щодо викладання хімії, біології та екології та інших природничих наук.

http://www.sttc.rv.ua/index.php/415-oblasne-metodichne-ob-ednannya-vikladachiv-biologiji-khimiji-ta-ekologiji